Ролята на осветителните тела в луксозните кухни

Ролята на осветителните тела в луксозните кухни

 

През последните години се наблюдава една тенденция, която превръща модерната и стилно изглеждаща кухня във визитна картичка на всеки дом. Това е доста естествено, имайки предвид, че в новото строителство холът и кухнята често се съвместяват в едно по-голямо помещение.

 

Няма как да не сте забелязали, че ключова роля в оформянето на желания модерен и футуристичен дизайн се постига най-вече с помощта на внимателно подбраното и майсторски инсталирано LED осветление. Както можете да видите и в 2r-bg.com, осветлението вече е много повече от един семпъл и обикновен полилей, който просто виси в пространството.

 

Дизайнът в кухнята и ролята на осветителните тела

 

Когато една кухня бъде завършена, LED лентата ще придаде онзи необикновен и специален облик. Този вид осветителни тела (не ги наричаме така случайно, те наистина са това) дават възможност светлината да падне върху повърхностите по един по-нестандартен начин. 

 

Обикновено се поставят по ъглите или в специално пригодени за целта улеи. Характерно е, че най-често не се виждат или поне остават до голяма степен незабележими. Освен това, те са икономични и имат дълъг живот, а когато с наложи подмяна, тя обикновено се прави лесно и бързо, без да изисква голям разход на средства.

 

Инсталиране на най-необичайни места и поставяне на акцент

 

Както вече споменахме, този тип осветителни тела са много “гъвкави” по отношение на инсталацията. Можете да ги поставите под шкафовете над мивката, около кухненския плот или дори по желание в някой от самите шкафове за по-голям ефект.

 

Хубавото е, че някои от тези осветителни тела могат да се поставят и на места, на които често се мокри или има влага, тъй като са специално съобразени с това.

 

Ако изберете такъв модел 2r-bg.com, е препоръчително да се консултирате с техните специалисти за всички важни подробности около съответния модел. Имайте предвид, че не всеки модел е подходящ за поставяне на места, които се мокрят. 

 

С помощта на LED лента може изключително лесно да се постави акцент на желаното от вас място в кухненската част, без при това да се получи излишно натрапване. Още повече, че на пазара се предлагат дори ленти в различни цветове, което може да помогне за постигането на перфектната хармония.

 





{START_COUNTER}