Рокли прегърни ме

Дафне

Рокли прегърни ме – класика или демоде

 

Роклята тип прегърни ме е класика в гардероба на дамите. Тя е един от най-предпочитаните типове рокля за ежедневен стайлинг. Въпреки това малко дами знаят историята на създаването и. Роклята е създадена по идея на американската дизайнерка  Даян фон Фюрстенберг  през 70-години. Идеята се ражда по примера на кимоното, а първата рокля е направена от жарсе. Моделът има коригиращ ефект, с който всяка жена може да скрие тези детайли, които не харесва в тялото си.

 

Рокля прегърни ме – от една идея до гардероба на всяка дама

 

Дизайнерката никога не мислила, че роклята ще се превърне в хит сред дамите. 50 години по-късно то създаването на първия модел, тя е част от ежедневната визия на почти всяка дама. Можем да я разпознаем по улиците във всякакви разновидности от офис рокля , през ежедневна, с флорални мотиви или едноцветна, дори и плажна.

 

Дори и с 50 годишна история роклите „прегърни ме“ не излизат от мода. Това не е учудващо, заради предимствата, които дрехата има. Роклите прегърни ме подчертават талията на дамите. Тяхната кройка скрива недостатъците на тялото. Друга причина да е предпочитана е защото в много удобна и практична, а в нея дамите се чувстват свободни и гъвкави. Често жените не се задоволяват с една рокля тип прегърни ме и си позволят да имат няколко в гардероба си. Най-ценното предимство на роклята е, че е подходяща за всякакъв тип фигура, за това е класика.

 

С какви обувки да съчетаем рокли прегърни ме?

 

Този тип рокли може да бъде съчетан с всякакви обувки, зависимост от дължината. Ако роклята е къса най-подходящо е да бъде съчетана с ниски сандали, кецове или бели маратонки.  Ако предпочитате рокли прегърни ме с миди или макси дължина, то тогава трябва да изберете обувки или сандали на ток.

 

Роклите прегърни ме – избор от принтове

 

Този тип рокли позволява да се създадат множество комбинации от интересни принтове, цветове и мотиви. Може да имате няколко рокли в гардероба си с различни шарки. Роклите „прегърни ме“ не изискват определени бижута. Те добре се съчетават с дънкови якета. За да завършите визията си, може да добавите сламени шапки или слънчеви очила. Нека не забравяме усмивката и доброто настроение, което е неизменен аксесоар на всяка дама.

 

Рокли „прегърни ме“ не са демоде, а класика, която може да бъде носена под различна форма, цвят, като част от ежедневна или официална визия. В онлайн магазина на Daphne.bg ще намерите широк избор от тези рокли с различни шарки, принтове и цветове.





{START_COUNTER}