Мъжки пижами за подарък – как да изберете правилната

Мъжки пижами за подарък – как да изберете правилната

 

Познавате ли мъж, който не носи пижами? Оказва се, че голяма част от мъжете, които споделят, че не носят пижами всъщност никога не са имали пижама в живота си и дори и не са пробвали да спят с такава. Други пък не са пробвали удоволствието от спането в качествена, комфортна, лека и мека пижама. А ключът е в правилния ѝ подбор.

 

Как да изберем най-подходящия комплект изсред всички модели мъжки пижами на пазара? Ето някои полезни насоки, които могат да ви служат като пътеводител в процеса за подбиране на мъжка пижама за подарък.

 

Заложете на най-сигурния модел мъжка пижама

 

Ако си нямате идея какви са предпочитанията на мъжа, на когото ще подарявате, защото той досега никога не е имал пижама или просто не го познавате толкова добре, трябва да заложите на нещо сигурно. А най-сигурното тук е класическата мъжка пижама с къси панталони и тениска с къс ръкав, изработена от 100% памук.

 

Много често мъжете спят без пижама, защото предполагат, че тя ще ги топли неприятно през нощта, особено през летните горещини. Качествените памучни комплекти за спане обаче са много далеч от това, защото не запарват и осигуряват необходимата прохлада. А и кожата се чувства много по-добре, когато върху нея има мека и деликатна дреха.

 

Този тип класическа пижама може да се носи както през лятото, така и през зимата и осигурява страхотно удобство и в двата случая. Ако търсите бюджетен вариант с отлично качество, който може да закупите онлайн, може да разгледате богатия каталог с памучни мъжки пижами на PoPijami.bg – български бранд, специализиращ в производството и предлагането на различни спални платове.

 

Как да намерите правилния размер мъжка пижама за подарък

 

Тук нещата са малко по-сложни, ако не знаете кой размер носи мъжът по принцип. Добрата новина е, че при онлайн доставка може да осъществите връщане на стоката в 14-дневен срок и съответно да поръчате по-точния размер.

 

Друг положителен аспект е, че обикновено пижамите са в уголемени размери. Въпреки това много хора избират нарочно размер над обикновения им, за да си осигурят още по-голяма свобода на движение нощем. Затова тук винаги е по-добре да поръчате по-големия размер, в случай на чудене. В PoPijami.bg има и мъжки пижами големи размери в макси варианти.

 

Съобразете се с визията и стила на мъжа

 

Ако мъжът е млад, изберете по-младежки модел. Една от главните причини мъжете да не носят пижами е, че виждат спалното облекло като нещо смешно и немъжествено. Насочете се към модели, които съвсем спокойно може да се носят и като домашно облекло. Има страхотни съвременни модели, които по визия не се различават от облеклото, които юношите биха носили и навън – насочете се към такива варианти.





{START_COUNTER}