Дамска бяла риза

Дафне

Дамска бяла риза - защо всяка жена трябва да я притежава и с какво се съчетава

 

Макар че в сравнение с мъжете, дамите да имат по-голям избор от дрехи, които са допустими на работното място, а до голяма степен и в ежедневието, понякога изборът на подходящо облекло за работа си остава все така сложен.

 

Все пак този избор е доста важен, защото допринася за повишаване на ефективността на работата ви, от гледна точка на това, че колегите ще ви приемат по-сериозно и ще се доверяват на взетите от вас решение, ако визията ви го подтиква.

 

Как може да се очаква да вземете важно решение за фирмата, ако не можете да определите какво да облечете и какво да избягате? Но не е само това. За да инвестирате в качествена дреха, тя все пак трябва да става за носене и по всякакъв повод, в това число и извън офиса.

 

Какво трябва да цели облеклото

 

Макар че всичко зависи все пак и от обстановката и естеството на работата, при всички случаи ще искате да изглеждате семпло, но все пак да излъчвате елегантност и стил.

 

Именно дрехи, които изглеждат леко ежедневни, но все пак са стилни, са може би най-страхотната идея за това какво да облечете, когато отивате на работа.

 

Бялата риза е подходяща за всякакви поводи

 

Бялата риза е дреха, която всяка жена трябва да има в гардероба си, тъй като малко други дрехи могат да се съчетаят с толкова различни стилове на облекло, колкото са вариантите при нея (вижте в Daphne.bg).

 

Тя може да се допълни перфектно с тясна делова пола до малко над коляното, високи токчета и сако, в тон с полата, но може да се съчетае също толкова успешно и с джинси и кожено яке, когато не сте на работа. 

 

С бяла дамска риза ще изглеждате много делово и на място, но все пак привлекателно. Това е чудесна комбинация за случаите, в които искате да направите презентация пред колегите и желаете да изглеждате добре, но и все пак да “хващате окото”.

 

Важно е да запомните, че бялата риза предполага съчетание с по-малко на брой аксесоари, ето защо е по-добре да не прекалявате с тях. Един елегантен часовник или елегантна гривна и чифт обеци с по-фини, но издължени висулки, са напълно достатъчни в случая.





{START_COUNTER}